Surdejskursus


Næste Surdejskursus:
D. 22 marts kl. 17.00-20.00 (Booket)
D. 25 april kl. 17.00-20.00 (Booket)
D. 15 maj kl. 17.00-20.00 (Få pladser tilbage)

Kunne du tænke dig at mestre det perfekte surdejsbrød?
– Eller rulle den perfekte sprøde croissant?

Så er et surdejskursus nok for dig!

Vi afholder løbende vores surdejskurser 1-2 gange om måneden.
Datoerne vil blive lagt op her på siden og instagram, som regel måneden inden.

Hvordan foregår et kursus?

Der er plads til 8-10 personer og ideen med kurset er at vi selvfølgelig kommer igennem hvad det vil sige at bage surdejsbrød og komme en smule ind på croissants.

Der er både teori og praktisk læring.


Du kommer til at lave dit eget surdejsbrød i løbet af aftenen og skal have det med hjem, så du selv kan bage det til dit morgenbord dagenefter.
– Samt du får rå croissants med også, som du også selv skal bage af.

Vi gennemgår også alt teorien bag surdejsbagning, alt fra korntyper, vandforhold, hvorfor man folder dejen og meget mere.

Der vil være noget let aftensmad, bestående af surdejsbrød ost og pølse samt andre små delikatesser.
– Hertil er der mulighed for en øl eller sodavand.

Når surdejskurset er slut får du følgende med hjem:
1. Hævekurv
2. Èn dej du selv skal hjem og bage af
3. Rå croissants du også selv skal bage derhjemme
4. Opskrift på surdejsbrød
5. Bagværk
6. Forhåbenligt en masse læring og motivation til at starte med at bage.

PRIS: 1.100kr pr person.

Surdejskursus TILMELDING: Davidbreadhead@gmail.com


STED: Bageriet, Ny Munkegade 4 ( I baggården )



Er i et større hold, firma eller andet der ønsker et kursus, bedes i sende en mail til: Davidbreadhead@gmail.com